منو اشيا عمودي
ورود
اخبار برگزیده
1401/2/21 چهارشنبه
قابل توجه کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور:
جزئیات نحوه برگزاری آزمون پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 اعلام شد

.

*  نحوه برگزاری آزمون‌های پایان ترم
1 –در نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 آزمون کلیه دروس با منبع در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد در داخل و خارج از کشور به صورت حضوری در مراکز/واحدها و متمرکز توسط مرکز سنجش و آزمون برگزار خواهد شد.
2- آزمون مقطع دکتری به صورت حضوری و توسط مراکز مجری اجرا خواهد شد.
3- آزمون دروس عمومی مقطع کارشناسی به صورت مجازی و متمرکز در بستر سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون و غیر حضوری می‌باشد.
جهت ورود به سامانه آزمون الکترونیکی در آزمون‌های حضوری، نام کاربری : شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‎‌باشد.

*  نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.

ب – نکات اجرایی در برگزاری آزمون‌های متمرکز و مجازی و غیر حضوری دروس عمومی بر بستر سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون
1- آزمون دروس عمومی  در سامانه مرکز سنجش و آزمون به آدرس edu.pnu.ac.ir  برگزار خواهد شد.جهت ورود به سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون، 2- نام کاربری : شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‎‌باشد.
*  نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی است.

لازم به ذکر است، آدرس سامانه آزمون جهت ورود دانشجویان خارج کشور : eduisc.pnu.ac.ir است.
راهنمای سامانه ها به پیوست خبر موجود است.

فايل هاي مربوطه :
سامانه آزمون مجازي دانشگاه پ.pdf959.191 KB